Facebook

 

   V naši avtokozmetiki uporabljamo

   najboljše izdelke:

 

1.Gyeon

 

2.nanolex

 

3.Gtechniq

 

4.CarPro

 

5.Auto-Finesse

 

6.Angelwax

Globinsko kemično čiščenje notranjosti

GLOBINSKO KEMICNO ČIŠČENJE S PARNO DEZINFEKCIJO NOSTRANJOSTI VOZILA
Z našimi storitvami kemičnega-globinskega čiščenje v celoti obnovite kompletno notranjost Vašega avtomobila, da bo Vaš avtomobil izgledal kot nov!


Globinsko čiščenje v našem podjetju predstavlja nadgradnjo osnovnega notranjega čiščenja in je primerno za odstranjevanje raznih madežev, polite tekočine po sedežih, oblogah, tkanini v notranjosti vozila, odstranjevanje žvečilnih gumijev, odstranimo tudi vonj po tobaku in s tem dosežemo večjo svežino notranjosti vozila.
POSTOPEK: Najprej iz vozila odstranimo vse stvari in ga nato temeljito očistimo s suhim postopkom. Ko je vozilo pripravljeno za globinsko čiščenje, začnemo z mokrim globinskim postopkom, s katerim globinsko očistimo vse notranje površine. Globinsko - kemično čiščenje notranjosti vozila pomeni, da se vozilo očisti od stropa do tal. S tem čiščenjem odstranimo neprijetne vonjave cigaretnega dima, madeže, ki nastanejo ob razlitju različnih tekočin po sedežih ali talnih preprogah, dlake hišnih ljubljenčkov, trdovratne madeže od otrok... Z globinskim čiščenjem dosežemo večjo svežino v notranjosti vašega vozila.


Poskrbimo tudi za vozila, ki imajo notranjost iz usnja. Vse usnjene površine v vozilu je potrebno skrtačiti in zaščititi, saj s tem preprečimo razne razpoke in poškodbe, usnje pa je vedno prožno in mehko. S posebno kremo za usnje dosežemo, da se usnju povrne mehkoba, sijaj, vonj in prožnost. Lažje in ceneje je redno vzdrževati, kot popravljati oz. obnavljati usnjene površine.Globinsko-kemicno ciscenje notranjosti-S-Max-08


Po postopku Globinsko - kemičnem čiščenju ali po klasičnem sesanju notranjosti vozila sledi parna dezinfekcija celotne notranjosti, saj para pri 180° C uničje bakterije in pršice.

Še posebej priporočamo parno dezinfekcijo vozila vsem, ki imajo zdravstvene težave (astma, preobčutljivost na pršice) in vsem, ki v svojem vozilu prevažajo najmlajše.


Parno čiščnje obsega dezinfekcija sedežev, tal, prtljažnega prostora, tapet, stropov kot tudi armaturne plošč,čiščenje notranjih površin, loščnje plastičih delov in notranjih stekel ter parna dezinfekcija kanalov za dovajanje čistega in ohlajenega zraka (klima).


REZULTAT: razkužene in dezinficirane površine, odstranimo nečistoče tudi na predelih, kamor drugi postopki ne sežejo, popolnoma čista notranjost, barva tekstila je kot nova, v vozilu pa je prijeten vonj. Usnju se povrne sijaj, mehkoba, prožnost in vonj.

 

Kemično - globinsko čiščenje vozila obsega:

• Parna dezinfekcija notranjosti vozila
• Čiščenje stropa,
• Globinsko sesanje talnih oblog,
• Globinsko sesanje vseh sedežev,
• Globinsko čiščenje predpražnikov,
• Sesanje prtljažnega prostora,
• Čiščenje stekel ter ogledala s posebnimi namenskimi čistili,
• Loščenje vseh plastičnih delov,
• Praznjenje in čiščenje pepelnika,
• Čiščenje stopalk
• Čiščenje okvirjev vrat, tesnil ter pragov,
• Negovalni premaz tesnil,
• Parna dezinfekcija kanalov za dovajanje čistega in ohlajenega zraka (klima).
• Čiščenje usnja s posebnim namenskim čistilom.

 

Klikni za ogled galerije Polo:

   Klikni za ogled galerije S-Max:
Globinsko-kemicno ciscenje notranjosti-Polo-27   Globinsko-kemicno ciscenje notranjosti-S-Max-12

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več.